Nieuws

Germefa investeert in EMCO S45 CNC draaibank met Universal U5 robot.

Door de investering in een Emco S45 CNC draaibank met aangedreven gereedschap en de automatisering met een Universal U5 robot maken we een volgende stap in de trend van man-arm produceren.
De automatisering maakt het mogelijk om de producten na de eerste kant gelijk de 2e kant te bewerken op de EMCO en vervolgens een extra 3e bewerking buiten de machine uit te laten voeren.

LEES MEER

Bezoek de Micro Machining Group, Germefa & Technology Twente, op de Precisiebeurs 2018.

Op 14 en 15 november 2018 vindt midden in de Brainportregio de 18e editie plaats van de Precisiebeurs: een uniek, internationaal en interdisciplinair kennis- en netwerkplatform op het gebied van precisietechnologie. De Precisiebeurs is dan ook het jaarlijkse evenement voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van hightech componenten, modules en systemen.
Bij de ontwikkeling van deze onderdelen en systemen worden steeds hogere eisen gesteld aan de vorm- en maatnauwkeurigheid of aan snelle precieze positionering.
Graag verwelkomen wij u graag op onze stand 07 in de Beneluxhal.

LEES MEER

Micro Machining Group neemt deel aan W3+Fair Wetzlar Duitsland 2018

In het centrum van de optische industrie in Wetzlar Duitsland vindt op 21 en 22 februari aanstaande de W3+Fair plaats. Deze beurs heeft als doel het leggen en onderhouden van contacten tussen ontwikkelaars van optische systemen en toeleveranciers in deze high-end industrie. Gezien het gegeven dat dit naadloos aansluit op de competenties en doelmarkten waarin de Micro Machining Group bedrijven Technology Twente en Germefa actief zijn zullen wij dit jaar voor de tweede maal acte de présance geven.

Wij heten u van harte welkom op stand nummer C4b.

LEES MEER

Germefa investeert in Sodick SLC600G draadvonkmachine.

Door de investering in deze draadvonkmachine met lineaire motoren en hoog nauwkeurigheid aangevuld met Esprite CAD CAM module is dit uitstekend passende voor het product pakket en klantenmix van Germefa .

De sterke punten van de Sodick SLC600G zijn:

    Lineaire aandrijftechniek

    Keramische basis componenten

    3D Solid model programmering

Heeft u producten waar draadvonkwerk in zit?

Stuur u aanvraag naar verkoop@germefa.nl voor een vrijblijvende offerte.

LEES MEER

Germefa BV investeert in langdraaimachine

GERMEFA BV INVESTEERT IN STAR SR-20 RIV LANGDRAAIMACHINE.

Concrete aanleiding voor deze investering is de vraag en behoefte van onze klanten en doelmarkten voor complexe en nauwkeurige onderdelen. De door Oude Reimer te leveren machine (eind april 2015) is de jongste generatie van SR20 familie. Deze machine is standaard uitgevoerd met een kop voor aangedreven gereedschap die onder een hoek te zetten is en die kan worden ingezet op zowel de hoofd- als de tegenspil. Met deze capaciteitsuitbreiding kunnen we nog beter inspelen op de wensen van de markt voor korte levertijden.

René de vries

LEES MEER