Over Germefa

Grotere precisie zorgt gemerkt en ongemerkt voor talloze nieuwe mogelijkheden. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de insecten-robots. Meer dan tien jaar hebben wetenschappers gewerkt aan deze minuscule robotjes en nu zijn deze, minder dan een gram wegende robots, klaar om het luchtruim te kiezen. De toepassingen zijn talloos, denk bijvoorbeeld aan een mogelijke inzet in rampgebieden. Dat de productie van deze minuscule robots mogelijk werd is te danken aan recente doorbraken op het gebied van fabricage, ontwerp en materialen. Precisie in fabricage speelde uiteraard een essentiƫle rol in de ontwikkeling hiervan.

Hoe groter de precisie en hoe hoger de kwaliteitseisen hoe mooier wij bij Germefa de uitdaging vinden. Dag in dag uit zijn wij bezig om deze nauwkeurigheid en kwaliteit te waarborgen en verder te verbeteren. Dat is een proces dat niet van de ene op de andere dag gerealiseerd kan worden, daar zijn wij al decennia mee bezig.

Deze precisie en kwaliteit zorgt er voor dat wij de perfecte partner zijn voor bedrijven in veeleisende markten zoals de medisch/optische markt, lucht- en ruimtevaart en de meet- en regeltechniek.

Germefa is onderdeel van de Micro Machining Group. Een groep toeleveranciers van complexe fijnmechanische onderdelen en samengestelde onderdelen.

Welke bijdrage mogen wij leveren aan uw volgende grote sprong?

 

Unieke specialiteit

Bij Germefa ervaart u wat het is om niet alleen de door u gewenste onderdelen of samengestelde onderdelen te krijgen, u ervaart in de praktijk wat extreme kwaliteit is. Als u in onze productielocatie komt ziet u de trots van onze medewerkers op het moment dat een onderdeel perfect voldoet aan de door u gestelde kwaliteitseisen. Als uw onderdeel of samengesteld onderdeel onze interne kwaliteitscontrole feilloos passeert weten wij, maar vooral onze opdrachtgevers, dat het goed is.

Germefa denkt mee over mogelijkheden om uw efficiƫntie verder te verbeteren. In de praktijk kan dat betekenen dat wij machines ontwikkelen voor uw specifieke behoefte. In alles staat dus centraal dat wij ons aanpassen aan uw vraag, en niet andersom.

Uiteraard mag u ervan uitgaan dat Germefa over alle certificering beschikt om aan veeleisende markten te mogen leveren.

 

overons_4